Перша сторінкаE-mailКарта сайтурусский

  Головна сторінка  >    Новини

    НОВИНИ КОМПАНІЇ

  • Спектр-Відео 7МLA Модернізація моделей Спектр Відео 7МL та Спектр Відео 7МLА. Відтепер детектори валют Спектр Відео 7МL та Спектр Відео 7МLA комплектуються УФ світлодіодами замість ламп.
    Два яскраві УФ діоди сумарною потужністю 18 Вт, працюють незалежно один від одного
    .


  • 18.05.2022 З 18 травня наша компанія відновила роботу, приймаємо замовлення за телефонами, у месенджерах та електронною поштою.
    Графік відвантажень уточнюйте у менеджерів.
    Всім мирного неба!


  • Увага! З 18.05.22 діє новий прайс-лист.


  • УФ детектор Спектр-5А4/М знятий з виробництва.


  • Новий відеоролик "Антистокс" - про контроль надсучасного і надійного методу захисту банкнот, що застосовується на гривнях України.

  • Нове рекламне відео про лічильник банкнот Xinda К-8820.

  • Переконайтеся в надійності пластикового корпусу і всієї конструкції
    детекторів Спектр - КРАШ-ТЕСТ Спектр-5 LED

  • Спектр-Видео-МТ/ц LED     Професійний банківський детектор "Спектр-Відео-МТ / ц LED" тепер комплектується двома УФ світлодіодами і новою лінійкою білих світлодіодів для контролю білого верхнього і косопадаючого світла.

  • Вийшло нове рекламне відео про новинку в модельному ряду УФ детекторів
    - світлодіодний детектор банкнот Спектр-5 LED, а також про оновлений Спектр-5, який тепер представлений в сучасному дизайні і з електронним блоком запалювання ламп.

  • Вийшов новий рекламний відеоролик (посилання для перегляду на YouTube) про бестселер в класі універсальних банківських детекторів "Спектр-Відео-Євро + миша ОМ". Ідеальне співвідношення функціонал-ціна-якість.

  • плакат2020
    У зв'язку виходом нових банкнот номіналом 1000, 50 і 200 гривень пропонуємо вам
    оновлений плакат з ІЧ-захистом - СКАЧАТИ збільшене зображення.




  • У продаж надійшли лічильники банкнот Xinda K-8820. АКЦІЯ!!! При замовленні лічильника - ремкомплект (ролики подачі, гумова пластина, ремінь і запобіжник), а також захисний чохол від пилу у подарунок !!!


  • Увага! З 20.01.20 діє новий прайс-лист.





  • Спектр-5А4/М УВАГА!! Чорна п'ятниця! Діє спеціальна пропозиція на детектор банкнот "Спектр-5А4/М".




  • Увага! З 21.08 по 30.10.2019 діють партнерські знижки на ультрафіолетові лампи 4 і 6W торгової марки VITO! Поспішайте скористатися акційною пропозицією!
    Партія УФ ламп New Lights 9W знову в продажу!!






  • Спектр-Відео-Євро відтепер оснащений новими, більш ергономічними кнопками та схемою управління режимами контролю.









    Спектр-Вiдео-Евро






    ПРОФІЛЬНІ НОВИНИ
  • 17.03.2022
    Украінців попереджають про фальшиві купюри номіналом, 500 гривень.
    Ідеться про фальшиві гривні номіналом 500 гривень старого зразка, які дуже схожі до оригіналу. Варто звертати увагу на номер купюри.
    Від оригіналу практично нічим не відрізняються. Але на всіх купюрах один і той номер ЗД0562740.







  • 14.04.2021
    В Одесі правоохоронці оголосили підозру двом чоловікам у виготовленні та збуті фальшивих грошей.
    Правопорушників затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
    Співробітники слідчого відділу розслідування особливо тяжких злочинів Слідчого управління ГУНП в Одеській області встановили, що чоловіки віком 40-а та 45-ти років у себе в квартирі облаштували типографію для друку підробленої національної валюти. Виготовляли зловмисники купюри номіналом 500 гривень, які в подальшому збували за пів ціни, створюючи можливість перебування зазначених папірців у легальному обігу під виглядом справжніх грошей. Молодший за віком фігурант був судимий за аналогічний злочин, його старший спільник притягувався до кримінальної відповідальності за шахрайство та крадіжку.
    За місцем мешкання правопорушників був проведений санкціонований обшук, в ході якого вилучено підроблені гроші, їх макети, багатофункціональний друкований принтер, ультрафіолетовий детектор, фарбу та інше устаткування, що використовувалося зловмисниками у протиправній діяльності. Речові докази правоохоронці направили на експертизу.
    За результатами досудового розслідування обом чоловікам повідомлено про підозру за ч.2 ст.199 Кримінального кодексу України. За виготовлення та зберігання з метою збуту, а також збут підроблених грошей, вчинених за попередньою змовою, підозрюваним загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з конфіскацією майна.
    /od.npu.gov.ua/

  • 04.03.2021
    Співробітники Служби безпеки України затримали у Миколаєві організаторів угруповання, яке займалось виготовленням і збутом на території України великих сум фальшивих доларів США.
    Співробітники СБУ встановили, що учасники системно виготовляли і збували через особисті зв'язки підроблені банкноти номіналом 100 доларів.
    За попередньою інформацією, зловмисники діяли впродовж року. Щомісячний обсяг виробництва підроблених банкнот становив до 100 тисяч доларів США. Оперативники спецслужби задокументували реалізацію зловмисниками майже 20 тисяч фальшивих доларів США. Затримали їх згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.
    У межах кримінального провадження правоохоронці вилучили кліше, за допомогою якого виготовляли фальшиві купюри. Під час проведення слідчих дій також виявлено:
    " пістолет іноземного виробництва,
    " підроблені паспорти громадян України,
    " платіжні картки, які були задіяні в оборудках,
    " інші докази, що підтверджують їхню протиправну діяльність.
    Наразі ділкам повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 199 (виготовлення та збут підроблених грошей) Кримінального кодексу України. Триває досудове слідство.
    Заходи із викриття зловмисників проводилися під процесуальним керівництвом Миколаївської обласної прокуратури.
    /Служба безпеки України./

  • 23.02.2021
    В Україні поширюють фальшиві гроші, які неможливо розпізнати: що відомо
    У 2021 році українські банки зафіксували багато якісно підроблених банкнот номіналом 500 грн. Їх фактично неможливо було розпізнати без спеціального обладнання.
    Про це в коментарі OBOZREVATEL повідомила виконавча директорка Незалежної асоціації банків України Олена Коробкова. Загалом "популярні" наразі: 500 гривень зразка 2006 року і 100 гривень зразка 2005 року. Їхня кількість становила близько 65 і 15% від загальної кількості вилучених з обігу підробок відповідно.
    "Зазвичай якість підроблених банкнот значно гірша, ніж справжніх, - каже Олена Коробкова. - Але іноді розпізнати фальшивку буває досить складно. Підроблені банкноти зазвичай відрізняються за кольором від оригіналу, там немає водяних знаків, оптико-змінних фарб, захисних стрічок і рельєфних зображень. Також варто звернути увагу на те, що справжня купюра рельєфна. Фарба наноситься на неї опуклим шаром, легко визначається на дотик". Щоб зменшити ризик отримати фальшивку, Олена Коробкова радить:
    " вивчити розділ сайту НБУ, присвячений готівковим гривням і елементам захисту від підробок;
    " за можливості переходити на безготівковий розрахунок;
    " якщо, незважаючи на всі спроби, виявиться, що десь вам дали фальшивку, негайно звертайтеся в поліцію.
    За словами Коробкової, в Україні рівень підробки банкнот національної валюти залишається стабільно низьким. Наприклад, за 2019 на 1 млн шт. справжніх банкнот гривні припадало близько 2,9 шт. підроблених банкнот, в 2018 році - 2,5 шт. Для порівняння, в країнах Євросоюзу, за даними офіційного сайту Європейського центрального банку, в 2018 році цей показник становив приблизно 27 шт. підроблених банкнот євро.
    "Загалом система захисту національної валюти перебуває на високому рівні й цілком відповідає системам захисту провідних валют світу", - підкреслила Олена Коробкова.
    Як повідомляв OBOZREVATEL, в Україні різко погіршилася ситуація з фальшивими грошима. Нині підробки становлять п'яту частину тіньових фінансових коштів країни.
    Раніше з'явилися підроблені долари високої якості, які не завжди можуть розпізнати навіть спеціальні апарати. Керівництво Національного банку розіслало українським фінустановам повідомлення з описом прийомів, до яких вдалися фальшивомонетники.
    /Оbozrevatel.com/

  • 01.02.2021
    Правоохоронці Хмельниччини провели масштабну спецоперацію з викриття міжрегіональної злочинної групи фальшивомонетників
    1 лютого, правоохоронці одночасно провели 18 обшуків у Хмельницькій та Одеській областях, в ході яких вилучили сотні тисяч фальшивих гривень, а також купюр іноземних валют, спеціальні кліше, обладнання для виготовлення фальшивих грошей, зброю, наркотики тощо.
    Організатори злочинної групи - 38-річний житель Хмельницького району, який відбував покарання за умисне вбивство і в кримінальному світі має статус так званого "смотрящого", а також 32-річний одесит, який теж раніше притягувався до кримінальної відповідальності за незаконне поводження зі зброєю.
    У Хмельницькому, Одесі та Одеській області вони підібрали собі цілий ряд виконавців, теж здебільшого раніше судимих, між якими чітко розподілили ролі: одні займались виготовленням фальшивих купюр, інші - їхньою передачею, треті - збутом. Переважно це була національна валюта номіналом у 500 гривень.
    Частині фігурантів слідчі вже повідомили про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 199 (Виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, збут підроблених грошей) Кримінального кодексу України, а одному із них ще й за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) ККУ. Підозрюваним може загрожувати до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
    Наразі слідчо-оперативні заходи в рамках кримінального провадження тривають. Правоохоронці працюють над встановленням каналів збуту підроблених грошових коштів та інших осіб, які можуть бути причетними до вказаної протиправної діяльності.
    Спецоперація проводилась за участі співробітників УСБУ в Хмельницькій області.
    /Офіційний сайт Національної поліції/

  • 26.01.2021
    Кіберполіція Дніпропетровщини викрила подружжя у виготовлені та продажі підроблених банкнот

    Фігуранти самотужки виготовляли фальшиві гривні, які використовували для розрахунків у магазинах, а також продавали їх в Інтернеті. Серед клієнтів зловмисників були і власники невеликих крамниць. За такі дії зловмисникам загрожує до десяти років ув'язнення із конфіскацією майна. Кримінальне правопорушення викрили співробітники кіберполіції Дніпропетровщини спільно зі слідчими та оперативниками Дніпровського районного управління поліції під процесуальним керівництвом Дніпропетровської місцевої прокуратури №3.
    Встановлено, що організатор схеми - 42-річний чоловік. До незаконної діяльності він залучив свою 33-річну дружину. Фігурант придбав спеціалізовану техніку та папір для незаконного виробництва банкнот. Фігуранти підробляли купюри номіналом 100, 200, 500 та 1000 гривень.
    Фальшиві гривні вони використовували для власних цілей, а також продавали у месенджері за 40% від їхньої реальної вартості. "Продукцію" постачали замовникам методом так званих закладок. Встановлено, що серед охочих придбати підроблені банкноти були і власники невеликих крамниць. За місцем мешкання фігурантів та в їхньому автомобілі працівники поліції провели обшуки. Вилучено мобільні телефони, банківські картки, модифікований принтер із спеціальною фарбою та папером, "чорнові" записи та підроблені гривні. До проведення обшуків також було залучено спецпризначенців.
    Наразі правоохоронці встановлюють можливих спільників фігурантів. Слідчі дії тривають.
    Організатору оголошено про підозру у вчинені правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 199 (Виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з конфіскацією майна.
    / © Офіційний сайт Національної поліції

  • 29.01.2020
    Как "на глаз" отличить фальшивые 200 гривен от настоящих: видеоинструкция
    Фальшивые гривны периодически появляются в Украине
    Фальшивые гривны подделываются мошенниками регулярно, и качество подделок становится все лучше. В НБУ рассказали, что финучреждение регулярно мониторит наличие подделок, а также наглядно показали, как отличить поддельную банкноту от настоящей. Соответствующее видеообъяснение появилось на YouTube-канале Национального банка.
    Так, в последнее время в Украине появились очень качественные подделки 200-гривневых банкнот образца 2007 года. Они изготовлены способом струйной печати, имеют имитацию ультрафиолетовой защиты.
    Замначальника отделения исследования и защиты денег НБУ Михаил Луценко продемонстрировал поддельную банкноту и рассказал об отличиях.

    Как отличить фальшивые 200 гривен от настоящих:
    " Тактильно - на ощупь бумага подделки отличается настоящей купюры.
    " На свет - водяной знак портрета Леси Украинки визуально отличается от оригинального (отсутствует объем и полутона).
    " В подделке отсутствует светлый элемент водяного знака и не совпадают часть сквозного защитного элемента (части цифры 200).
    " Подделка напечатана на бумаге с водяными знаками в виде буквы "S".
    " Цвета на цифре "200" при наклоне не меняют цвет с сиреневого на оливково-зеленый.
    " В ультрафиолетовом свете нет оранжевого свечения в слове "национальный" и номере банкноты (на обороте).
    " В подделке нет инфракрасной и магнитной защиты.



    /Національний банк України/





    НОВИНИ САЙТУ

    Сайт НПО "Спектр" обновил свой дизайн и содержание.


на начало страницы
     
54018, Україна, м. Миколаїв, а/с 7
(0512) 44 33 33
(0512) 58 32 32
spektr@spektr.ua
© 2024 НВО СПЕКТР®
Україна, м. Київ   
(044) 277 84 19   
(044) 277 18 14   
trade@spektr.ua